Актуално

На фокус

Освиркаха брутално Борисов в Дупница (ВИДЕО)

Освиркаха брутално  Борисов в Дупница (ВИДЕО)

19.10.2021

Втори фронт

12448


Освен с аплодисмените от своите привърженици, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше посрещнат в Дупница от освирквания и подвиквания "предател" и "не те е срам". Бившият премиер отиде в града по случай празника му. Заедно с него бяха Томислав Дончев и Христо Терзийски, а на заден план и бившият финансов министър Владислав Горанов.

"Не се поддавайте на провокации... Платените от "Да, България" - няколко човека от Благоевград", посъветва Борисов своите симпатизанти. Той смята, че "в момента трябва да се търси обединение, а не разединение, поради което Румен Радев вече не може да заема поста на президент".

"Последната дума на хората трябва да бъде победа и да се мразим. Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Стига да направим 50-60 хиляди ваксинирани на ден", каза още бившият премиер, който миналата пролет през март насред третата вълна на пандемията отвори моловете, училищата, ресторантите и тогава за месец загинаха 3000 души. И ваксини нямаше, защото бяха блокирани за изборните комисии. Борисов не пропусна отново да обвини служебния кабинет, че само за 6 месеца е съсипал "това, което ние години градяхме".

"Трябва да се срамуваме от това, което Радев и Кацаров направиха. Сутринта учениците няма да ходят на училище, а довечера могат да са в дискотеката", възмути се Борисов.

[video]

    Източник: СЕГА

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания