Актуално

На фокус

Оскари по време на пандемия. Как ще изглеждат?

Оскари по време на пандемия. Как ще изглеждат?

25.04.2021

Втори Фронт

418


Церемонията по връчването на наградите "Оскар", която е днес, ще изглежда като филм и маските против коронавирус ще имат ключова роля в него.

Това обявиха продуцентите на шоуто и обещават преобразяване на събитието, предаде БНР.

Българката Мария Бакалова е номинирана в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля за участието си в "Борат 2".

По-голямата част от филмовата церемония ще се проведе не по обичайния начин в театрална зала с над 4 000 гости, които са водещи имена в киноиндустрията, а в гарата Union ststion.

Това, което ще се случи на церемонията, няма да прилича на нищо, което е правено преди, обеща на пресконференция Стивън Содъбърг.

Речите на победителите няма да бъдат ограничавани както досега на 0.45 сек., вместо това ги окуражихме да кажат история, да кажат нещо лично, обясни Содърбърг.

За да подготвят събитието продуцентите са се консултирали с епидемиолози, с които Содърбърг е работил преди 10 години при създаването на филма "Заразяване". В него опасен вирус поразява целия свят, подобно на коронавирус в момента.

Сред звездите, които ще обявяват победителите в категориите, ще бъдат Харисън Форд и Брад Пит.

Те ще играят себе си или някаква версия на себе си.

На церемонията ще следим също и какво ще се случи с българката Мария Бакалова, която е номинирана в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля за участието си във филма "Борат 2"

Свързани статии