Актуално

На фокус

Одобрението към администрацията на Джо Байдън се срива

Одобрението към администрацията на Джо Байдън се срива

21.08.2021

Втори фронт

687


Водещата на Fox News Лора Инграхам разкритикува президента Джо Байдън като „невидим президент“ за неговите действия с изтеглянето на военните от Афганистан.

„Към днешна дата имаме около 3500 военнослужещи, пренасочени в Афганистан, стотици хиляди хора, които се опитват да излязат, Китай е готов да се възползва от ситуацията, американската граница е обсадена от заразени с COVID-19 мигранти, а ние нямаме действителен действащ президент", каза тя. „Вчера Джо Байдън се върна във Вашингтон от Кемп Дейвид, чете около 19 минути, след което нямаше зададени въпроси и се изпари от трибуната. О, и после той се върна в Кемп Дейвид'', допълни тя.

Водещата на Fox News постави въпроса как президентът може да бъде под „заблудата“, че Афганистан е стабилна държава, като каза: „Мислех, че Байдън и неговият екип са гурута на външната политика, които могат напълно да накарат други държави да помогнат на САЩ. Мислех, че имат план. Според тях опитът е ключов. Байдън ще успокои нещата след Тръмп и ще ни върне към нормалния ред на нещата".

Инграхам нарече хаоса в Афганистан „едно от най -унизителните поражения“ в историята на САЩ. „Не трябва ли Байдън да говори с всички и да се опитва да ги увери, че всъщност знае какво прави?“, попита тя. 

Инграхам призова законодателите да държат президента отговорен: „Демократите и републиканците трябва да изискат от Байдън да оправи безпорядъка и да доведе много по-добри хора, за да овладее тази ситуация."

  Източник: СЕГА

Свързани статии