Актуално

На фокус

Обвиниха Меган Маркъл, че записва погребението на кралицата за „Нетфликс“

Обвиниха Меган Маркъл, че записва погребението на кралицата за „Нетфликс“

16.09.2022

Втори фронт

228


Херогинята на Съсекс явно не може да прекара и ден без името й да бъде замесено в скандал, а смъртта на кралица Елизабет II само разгневи още повече британците, които и без това не я харесват.

Меган беше набедена, че крие таен микрофон под роклята си, докато участва в церемониите по погребението на нейно величество.

Потребители в социалните мрежи скочиха срещу бившата актриса, заради гънка на роклята й, която, според тях, е направена от микрофон. Разгневените британци в Туитър започнаха да публикуват теории че 41-годишната Маркъл носи микрофон, с който записва събитията за документален сериал на „Нетфликс“. Въпросната случка е от деня, в който Меган и Хари приемаха съболезнования за кончината на Елизабет II в компанията на принц Уилям и съпругата му Кейт.

„Не мога да повярвам, че тя записва това. Тя е просто подла и токсична жена. Надявам се, че крал Чарлз е казал на Хари, че тя няма да идва на погребението“, написа един от потребителите в Туитър.

Друг пък сподели същата снимка на въпросната гънка и добави: „Меган Маркъл носи ли микрофон, за да използва смъртта на кралицата за своето риалити шоу по „Нетфликс“?“.

 

Смъртта на кралицата стан повод Уилям и Кейт да се съберат на едно публично място с Хари и Меган за първи път от март 2020 г. Съвместната им обиколка за съболезнования предизвика много шум на Острова, като медиите отбелязаха как двете двойки не комуникират помежду си. Британците отбелязаха и, че любимката им Кейт Мидълтън се държи изключително студено с Меган Маркъл.

   Източник: “Телеграф”
 

Свързани статии