Актуално

На фокус

Ново обединение: Слави Трифонов, Мая Манолова, Триото и ДБ срещу Борисов и Гешев

Ново обединение: Слави Трифонов, Мая Манолова, Триото и ДБ срещу Борисов и Гешев

23.12.2020

Втори Фронт

3604


Днес от Отровното трио с излязоха с позиция, която, намеква за обединяване партиите и сдруженията, представлявани от г-н Слави Т. Трифонов , г-н Христо Иванов и коалиционните му партньори, както и от г-жа Мая Манолова.

Ето какво написаха в социалните мрежи от Триото:

"Ние, от „Отровното трио и гражданите“, изразяваме своето удовлетворение от факта, че управляващата мафия се провали в опитите си да всее раздор, взаимни обвинения и нападки между основните опозиционни субекти. Борисов ясно идентифицира кой ще атакува – чрез избори – олигархичната му власт, но усилията му за разделение не успяха. Той няма да спре и всички ние го знаем. Борисов не може да бъде честен играч и само заедно можем да се изправим срещу машината на държавата, използвана за разправа с непослушните.

Готовността на партиите и сдруженията, представлявани от г-н Слави Т. Трифонов   г-н Христо Иванов и коалиционните му партньори, както и от г-жа Мая Манолова и партиите, застанали зад нея, за взаимно сътрудничество за контрол над изборния процес и гарантирането на неговата честност, са нашето оръжие за предстоящата битка на гражданите за промяна. Това е в полза на всички хора, гаранция за спазване на конституционните ни права и ясен опит да се спрат злоупотребите под диктовката на властимащите.

„Отровното трио“ и гражданите смятаме, че последните изявления на „Демократична България“ и „Изправи се.БГ“, както и първоначално заявената позиция на партия „Има такъв народ“, дават шанс за голяма промяна в страната и  възможност за  постигане на консенсус в бъдещия парламент около стратегическите задачи, свързани с връщането на свободата, демокрация и правовия ред.

Усилията си струват и идва време, в което всеки от нас ще уважава мнението на другия и получаваме шанс да се съсредоточим за атака срещу основния проблем за страната ни, както го правеха гражданите по площадите на България и света в продължение на месеци. Съдбата на държавата е по-важна от отделните интереси на всеки един и дойде време, в което можем да го докажем!“, заявиха Адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян."

Проф. Велислав Минеков

Адв. Николай Хаджигенов

Арман Бабикян

Свързани статии