Актуално

На фокус

Нито ден без Борисов! Появи се в Банско, откъдето увери, че ни управлява добре (видео)

Нито ден без Борисов! Появи се в Банско, откъдето увери, че ни управлява добре (видео)

08.01.2021

frognews

1348


Нито ден не минава без Бойко Борисов да се появи в медиите. Днес той посети Банско, откъдето отново реши да ни увери, че ни управлява добре. Не изневери на традицията да вземе със себе си и някой министър. В роля на компаньон влезе здравният Костадин Ангелов.
„Много внимателно управляваме кризата, за да може бизнесът да работи. Убеден съм, че здравните власти ще организират ваксинация за пример", каза той.

Кметът на града им показа изграждането на нова отсечка, която ще излиза директно на паркинга на лифта към ски зоната. „Ще облекчим движението. Имаме още проекти”, докладва кметът. Борисов отчете, че по различни програми за последните 2 години в региона са влезли около 20 милиона лева. "Ремонтирани са много улици и булеварди. Обновен е и централният площад на града", направи равносметката премиерът.

"В района на Банско хората могат да практикуват зимни спортове. Местните и здравните власти работят в синхрон и благодарение на спазването на мерките, и тази година имаме зимен туризъм", посочи Борисов.

[video]

Свързани статии