Актуално

На фокус

Нинова: Гласувам за това да излезем от дъното на всички мрачни класации

 Нинова: Гласувам за това да излезем от дъното на всички мрачни класации

04.04.2021

Втори Фронт

633


„Изненадана съм, че толкова рано има толкова висока избирателна активност. Това е похвално, защото моментът е решаващ за България. Излезте и гласувайте! Не оставяйте някой друг да взема решения за бъдещето на семействата ви и децата ви“, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова.
„Аз гласувах за промяна и стабилност, да излезем от дъното на всички мрачни класации, за подредена, справедлива и социална България, която няма да остави никого сам в кризата и ще се погрижи за всеки. Гласувах за здрав и образован народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии, който диша чист въздух, пие чиста вода и яде чиста българска храна. Гласувах за справедлива България, за да има бъдеще за народа и децата ни. Това е възможна промяна. Зависи от всеки един от нас. Не се страхувайте, излезте гласувайте за настоящето и за бъдещето“, каза тя, като уточни, че БСП „не прави прогнози, а работи за победа“.

Лидерът на социалистите избра машинното гласуване.

„През цялата кампания ние агитираме за машинно гласуване като един от начините да се намали фалшификацията на вота“, отбеляза тя.

Корнелия Нинова не пропусна да честити и католическия Великден.

„Честит Великден на католиците! На всички на добър час! Бъдете здрави и силни! Ние сме горд народ и ще се справим с всички предизвикателства! Промяната е възможна.“

   Източник: frognews

Свързани статии