Актуално

На фокус

Невяна Митева: Време е за обединение, не трябва омразата да осакатява живота ни

Невяна Митева: Време е за обединение, не трябва омразата да осакатява живота ни

03.10.2021

Втори Фронт

226


Инициативен комитет с председател Радомир Чолаков ще представи официално номинацията на проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева за президент и вицепрезидент на Република България.

По време на представянето кандидатпрезидентската двойка ще приветства членовете на Инициативния комитет, в който влизат представители на всички сфери на обществения живот в страната.

Гордея се, че съм отгледала децата си в България, радвам се на три прекрасни деца и на един смел и любящ съпруг. Така се радви животът ми, че още от дете спортът ме научи на дисциплина и себеотдаване, с които постигнах национални рекорди, които навършиха 33 години само преди три дни. Така започна словото си кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева.

"Повече от 3 десетилетия службата ми за родината осмисля живота ми, даде ми самочувствие. Работата ми обаче в неправителствения сектор по различни каузи и оказване на помощ на деца с различни нужди и семейства, ми донесе удоволествореност. Взех решение да се включа в битката за вицепрезидент, защото е време за обединение", коментира Митева.

"Не трябва омразата да осакатява живота ни. Благодаря на всеки един от вас, че застанахте до нас с имената си, историята си, постиженията си и достойнството си. Благодаря на проф. Герджиков за отправената покана, това за мен чест и огромна отговорност към всички вас и българският народ. Знам колко е ценно доверието и ще дам всичко от себе си и добротворчеството ще бъде първостепенна кауза за мен", допълни тя.

"Вие всички ме накарахте да повярва че можем да дадем смисъл на думите - наистина обединени", каза Митева.

Източник: Евроком

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания