Актуално

На фокус

Не знам за Вас, обаче на мен ми омръзна да Ни правят на маймуни.

Не знам за Вас, обаче на мен ми омръзна да Ни правят на маймуни.

06.02.2021

инж. Димитър Куманов

7411


Няма да търпя повече!

Край!

Скъпи мои приятели,

Не знам за Вас, обаче на мен ми омръзна да Ни правят на маймуни.

Писна ми също така да Ви гледам Оная част от Вас, дето е умряла от Страх!

Затова ще Ви споделя следните Два основни принципа на Вселената, белким се успокоите поне малко.

И така:

1. Принцип №1

Когато даден биологичен вид постигне Свръхпопулация, Нейно Величество Природата взима мерки! Неслучайно пандемията тръгна от най-пренаселената част на Планетата...

Понякога тия мерки могат да се заключават и в действия на самия Вид в посока да се самоунищожи. Така например - може непрекъснато да си ликвидира Средата от Лакомия, може и изкуствено да си създаде Вирус дори!

И понеже Вирусът сам по себе си може И да не унищожи достатъчна част от Вида, тогава идва Насаждането на Страх и Самоизяждането.

Според Гьобелс, Негово Величество Страхът е първата стъпка. После следва отделянето на индивидите от Вида, които не ги е хванал достатъчно Страх, и посочването им със страхлив Пръст. После следва взимането на мерки срещу тях, адекватни на престъплението им против Страха.

Така например, тия нещастници биха могли да откажат да се ваксинират от Страх, представяте ли си? Няма достатъчно Наказание за Това Престъпление!

Пак според Гьобелс, за целта се използват Медиите, които от сутрин до вечер, 24/7 бълват зловещи новини, насаждащи Страх де-но-нощ-но!

За съжаление, БНР, където имам безброй приятели, са Шампион в това отношение.

Помните ли "парковете ще се обърнат на морги" или пък "не стигат чувалите за трупове", "Яко ще се мре" и т.н. и т.н.? И понеже тогава май не умряхте от Страх при 50-60 заразени на ден, или поне не умряхте достатъчно качествено, сега действат много по-перфидно - нови щамове, смесване и т.н. и т.н., ваксини няма, даже и тези, които имат антитела, антителата им не са качествени...

Следвайки този принцип, абсолютно сигурно е, че в бъдеще ще има много по-страшни пандемии.

2. Принцип №2

Survival of the fittest.

Вирусът така или иначе ще премине през всеки един от Вас. Ако сте се ваксинирали, ще Ви сгащи по Бели Гащи след като Ви изтече Имунитетецът, или пък някой нов Щам, или пък някой Нов Вирус дори...

Така или иначе ще се появяват все нови и нови, все по-опасни мутации, тоест Мърдане Няма!

И тогава имаме Избор - или да Го посрещнем умрели от Страх, или да осъзнаем, че каквото и да се прави, огромната част /по-подготвената/ ще оцелеят, останалата част - не. Тоест, или ще умрете, или няма да умрете, но шансът е 99.9 : 0.1 във Ваша полза.

И няма какво да Ви е чак толкова Страх, освен ако не се гласите да Живеете Вечно, Умрели от Страх..., макар че точно Това би било най-доброто Възнаграждение за Страха!

Кажете им го на тия тиквеници, дето всеки ден измислят по нещо ново, за да не Ви оставят на мира Страхът да отпусне!

Те се състезават за Вашия Страх!

Страх ме е, да не Спечелят...

Свързани статии