Актуално

На фокус

Не се очаква американската актриса Ан Хечи да оцелее

Не се очаква американската актриса Ан Хечи да оцелее

12.08.2022

Втори Фронт

626


Не се очаква американската актриса Ан Хечи да оцелее, съобщава семейството ѝ, след катастрофа по-рано тази седмица, при която автомобилът ѝ изгоря, предава ДПА.

Тя остава в кома и има "тежка аноксична мозъчна травма"."Искаме да благодарим на всички за милите пожелания и молитви за възстановяването на Ан и да благодарим на всеотдайния персонал и прекрасните медицински сестри“, добавят те.

Хечи е на апарати за поддържане на живота, за да се определи дали органите ѝ са жизнеспособни за донорство, се казва още в изявлението на семейството ѝ.

Актрисата бе настанена в болница, след като катастрофира с автомобила си и причини пожар в къща в западен район на Лос Анджелис в петък. Според противопожарната служба в Лос Анджелис колата на Хечи е „избухнала в силен огън“, след като се е забила в двуетажна къща, оставяйки имота „необитаем“.

От полицията съобщиха, че предварителните кръвни изследвания на актрисата са разкрили наличието на наркотици, но е необходимо допълнително изследване, за да се изключат всякакви вещества, приемани под лекарско наблюдение в болница.

Полицейското управление на Лос Анджелис разследва инцидента като престъпление, свързано с пътнотранспортно произшествие при шофиране под въздействие.
 

Източник: dariknews.bg

Свързани статии