Актуално

На фокус

Не е за вярване кой се оказа бащата на Людмила от "Ергенът" СНИМКА

Не е за вярване кой се оказа бащата на Людмила от

17.05.2022

Втори фронт

20851


Крушката си има опашка, са казали хората, а тези думи вече могат да се срещнат много често в коментари в социалните мрежи. Причината - бащата на Людмила от "Ергенът", който се оказа и автор на творбата, наречена "Викът на украинската майка", която предизвика поредните бурни реакции сред обществото.

Авторът Неделчо Костадинов признава, че проекта е от 2019-та година, но впоследствие се оказа, че той е интересен и с нещо друго - дъщеря му Людмила участва в "Ергенът" и определено го раздава доста скандално на моменти, не по-малко, отколкото успява да постигне като ефект и татко й.

Във виртуалното пространство се появи и снимка, на която Неделчо носи на конче 4-годишната си дъщеря, която гледа малко ядосано, незнайно защо.

Въпреки че вече не е част от риалити формата, Людмила бе една от най-колоритните участнички в него. И сега по всичко изглежда, че вниманието към нея, под една или друга форма, ще се задържи още малко. 

Баща й, Неделчо Костадинов, е автор и на наградите "Златен ритон", връчвани за българско документално и анимационно кино.

  Източник: bliz

Свързани статии