Актуално

На фокус

Набеденият за блудство германец ще излежи ареста си… във фоайето на прокуратурата

Набеденият за блудство германец ще излежи ареста си… във фоайето на прокуратурата

05.07.2022

Втори фронт

678


Немският турист Александър Водчел, който превърна почивката си в Бургас в кошмар заради безобидна задявка с фризьорка от ж.к.“Братя Миладинови“, току-що се премести от квартирата на ул.“Стара планина“ във фоайето на Районната прокуратура, съобщава Флагман.

Оказа се, че Александър е резервирал апартамента в бургаския комплекс само за няколко дни, които изтекли още през миналата седмица.

Собственикът на жилището проявил известно разбиране и го оставил за уикенда, но днес вече чака други гости и го принудил да се изнесе.

Изпаднал в патовата ситуация да изтърпява „домашен арест“ на адрес, до който няма достъп, Александър е решил да се пренесе пред прокуратурата за по-сигурно – да не го обвинят, че нарушава мярката си за неотклонение. Той е стриктен и не смее дори да излезе от сградата, за да си вземе обяд.

Александър от днес буквално влиза в ролята на Том Ханкс от „Терминалът“ (заради неуредици с паспорта героят от този филм живя няколко седмици на терминала на летището, без да има право нито да влезе в страната, нито да излезе, б.а.).

47-годишният немски турист си е донесъл всичко най-необходимо за пребиваването си във фоайето, избрал си е едно от комфортните диванчета и ще изчака решението на държавното обвинение. Такова обаче скоро може да няма, защото наблюдаващият прокурор е излязъл в болничен и все още не е ясно кой ще го замени. Александър няма пари за друга квартира в Бургас и изобщо не знае какво ще прави.

Припомняме, че 47-годишният немски турист бе арестуван по обвинение на фризьорката Светломира в извършване на блудствени действия. Той е задържан на базата на показанията на жената, които според адвоката на Александър – Борислав Янков съществено се разминават от заснетото на охранителната видеокамера в салона. Съдът обаче отказа да ги приеме като доказателство и тепърва назначи експертиза на видеозаписа.

   Източник: kriminalno

Свързани статии