Актуално

На фокус

На 78 Роджър Уотърс се ожени (ГАЛЕРИЯ)

На 78 Роджър Уотърс се ожени (ГАЛЕРИЯ)

15.10.2021

Втори фронт

592


Роджър Уотърс, легендарният музикант и бивш член на "Пинк Флойд", който не пропуска да се заяжда с някогашните си колеги, се ожени. Това бе потвърдено от самия него в социалните мрежи, където той разпространи снимки от церемонията с думите "Толкова съм щастлив". В смокинг и широка усмивка, 78-годишният Уотърс позира заедно с далеч по-младата от него Камила Чавис. Сватбата е била в имението на морския бряг в Бриджхемптън, САЩ, което музикантът си купи преди няколко години за 16.2 милиона долара.

Това е пети брак за рок легендата. Първия той сключва още в зората на "Пинк Флойд", през далечната 1969 г. С Джудит Трим живеят заедно до 1975 г., като нямат деца. Джудит умира през 2001 г.

Само година след развода с нея Уотърс минава под венчило с лейди Каролин Кристи. Този брак устисква по-дълго - от 1976-а чак до 1992 г., като им се ражда син. Хари Уотърс става музикант - също като баща си, но далеч не достига неговата слава. Третият брак на Роджър е с Присила Филипс (в периода 1993-2001, и още един син).

Вече на преклонна възраст фронтменът на "Пинк Флойд" опита да мели брашно с Лори Дърлинг, но бракът им оцеля само 3 години - от 2012 до 2015 г., макар че бяха сгодени от по-рано. Този кратък брак обаче захрани за дълго таблоидите на Острова, защото споровете по развода доведоха до грозни сцени в съда. В ябълка на раздора се е превърнал часовник "Ролекс Дейтона" на стойност 35 000 долара.

За новата му избраница Камила Чавис не се знае много, понеже тя предпочита да бъде извън светлината на прожекторите. Но се смята, че двамата са във връзка от няколко години, като една от първите им публични появи заедно е на кинофестивала във Венеция през 2019-а. 

  Източник: СЕГА

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания