Актуално

На фокус

Москов пред журналисти в Плевен: За либералите се оказа много лесно да налагат цензура и да поставят фалшиви цели пред обществата ни

Москов пред журналисти в Плевен: За либералите се оказа много лесно  да налагат цензура и да поставят фалшиви цели пред обществата ни

23.03.2021

Втори Фронт

684


За либералите се оказа много лесно  да налагат цензура и да поставят фалшиви цели пред обществата ни, но не намериха сили да осигурят ваксини и да спасят живота на европейските граждани - това заяви д-р Петър Москов пред журналисти в Плевен.

Москов оцени ваксинационния процес в ЕС ,като огромен провал на либерално соцалистическото управление на съюза. В Обединеното кралство и в Америка ваксинираните се увеличават с проценти на дневна база, а в Европа, вече повече от месец, това не може да се случи, посочи той.

Още преди два месеца КОД настоя българското правителство да поиска от ЕК да изпълни поетия към страната ни ангажимент и да ни достави предварително платените ваксините. Освен това, според КОД, българският парламент трябва да  поиска да бъде стриктно проверен договора на ЕК с  фирмите за доставка на ваксини, за да стане ясно как така се стигна до смешната ситуация  - управлението на една от най-богатите в света икономики, каквато е европейската,  да  не може да гарантира ваксини за населението си.

Същите тези хора, които  наставнически ни обясняват какво е "политически коректно" и какво е "политически некоректно" да говорим, какво е правилно и какво неправилно да мислим, които с лекота харчат парите ни за измислени зелени сделки и енергиен лобизъм, които с ентусиазъм и фанатизъм  поставят пред  обществата ни  фалшиви цели, сега не могат да направят нищо, за да изпълнят най-важното си задължение - да спасят човешки животи, възмути се Москов.

Според него, това безпомощно и некомпетентно либерално социалистическо управление е вредно и заплашва ЕС с разпад.

 

Свързани статии