Актуално

На фокус

Младежи не знаят какво е ВМРО, Марешки бил „оня с акнето“, а Симеонов – оня, дето спирал дискотеки

Младежи не знаят какво е ВМРО, Марешки бил „оня с акнето“, а Симеонов – оня, дето спирал дискотеки

20.02.2021

Втори Фронт

5422


СМЯХ И СЪЛЗИ! Младежи не знаят какво е ВМРО, Валери Симеонов бил инспекторът, дето спирал дискотеки, а Марешки бил оня с акнето!

Сайта WOW – media публикува бърза анкета, проведена в Студентски град, която не претендира за представителност, но показва, че младите българи нямат никаква идея, какво точно означава абривиатурата ВМРО и кои са Валери Симеонов и Веселин Марешки.

На случаен принцип репортер на WOW – media задава въпроси на различни младежи до 30 годишна възраст в района на Студентски град и ето какви са техните отговори:

ВМРО:

“Не знам, това е някаква македонска институция, май начело й е оня дебелият с картечницата, ама с кво се занимава, идея нямам…”

“Тва е Македонската партия в България, дето Джамбазки я управлява! Той и оня другия, дето е на отбраната, искат да присъединят Македония към България.”

“ВМРО е собственост на Каракачанов. Той иска да присъедини Македония към България, като за това купува самолети от американците.”

“ВМРО са хората на Борисов, които искат да обединят Пиринска Македония със земите на Скопие. Те са коалиционен партньор на ГЕРБ, а Борисов ги ползва за витрина в намеренията си да вкара сърбите в ЕС.”

Валери Симеонов:

“Валери Симеонов е оня, дето спря музиката по дискотеките. Заради него ми се прецака лятото! “

“Симеонов е шефът на Каракачанов, а те и двамата заедно бачкат за Борисов. Нали Борисов ги беше накарал да пребиват бабички по границите?!”

“Симеонов ли? Симеонов е дясната ръка на Борисов, който заедно с Домусчиев се опита да вземе бизнеса на Черепа.”

Марешки:

“Марешки е оня с акнето, дето продава бензина по-евтино, за да му се купуват по-лесно лекарствата! “

“Марешки е човекът на Путин, чрез когото минава кореспонденцията на руснаците към нашето правителство.”


“Марешки е собственикът на Кабакум във Варна!  Той е голем пич! Веднъж беше нагазил с Бентлито в пясъка, евалата, аз съм му голям фен!”

Източник: onovini.eu

Свързани статии