Актуално

На фокус

Млад мъж беше пребит и намушкан с нож в София

Млад мъж беше пребит и намушкан с нож в София

02.03.2021

Втори Фронт

355


Млад мъж беше пребит и намушкан с нож в София. Извършителите все още се издирват.

Случаят е от 3 февруари, но беше оповестен днес от семейството на пострадалия, които продължават да търсят справедливост.

Бруталното нападение е извършено пред заведение за хранене в столичния квартал "Младост 4".

Младият мъж е бил нападнат заедно с негов приятел, докато чакат поръчката си. Към тях се насочила група хулигани с вериги, тръби и маски.

Вероятно става въпрос за футболни фенове, тъй като приятелят на пострадалия е носил шапка с логото на голям столичен отбор.

От СДВР заявиха за "По света и нас", че продължава работата по издирването на извършителите и е образувано досъдебно производство.

Ето какво каза за БНТ Иван Петров, брат на пострадалия Ангел:

"Ние в продължение на един месец мълчахме дори повечето от роднините ни не знаеха допреди няколко дни. Единствената идея за това беше властите да си свършат работата. До брат ми достигат информации, че тези хора продължават да се движат из квартала и съседни квартали. Пред дни имаше информация, че са гонили някакви 13-14-годишни деца, които са били облечени с екипи на един от футболните отбори. За това спряхме да мълчим, защото аз се притеснявам, че докато тече разследването може да се стигне до поредната вендета. Аз не мога да приема, че е възможно 15 човека да бият и ръгат някой в 21.30 часа вечерта на пълна спирка с хора и тези 15 човека да не може да се разбере кои са и да се намерят доказателства".

Източник: БНТ

Свързани статии