Актуално

На фокус

Миню Стайков е бил отровен докато е бил в ареста

Миню Стайков е бил отровен докато е бил в ареста

10.05.2021

Втори фронт

20052


Миню Стайков е бил отровен докато е бил в ареста, той е бил с токсичен хепатит. Това стана ясно от думите на защитничката на алкохолния бос.

Пред "Евроком" Миню Стайков и защитничката му Анна Попова потвърдиха за отравянето. Адвокат Попова обясни, че клиентът й е показал признаци на натравяне малко преди да бъде променена мярката му за неотклонение от задържане под стража в домашен арест.

На въпрос, дали според Стайков и защитата му става дума за умишлен опит за отравяне, защитата на Стайков заяви, че няма как да твърдят такива неща. Адвокат Попова обясни, че съдът не е разрешил да бъде изледван Стайков и затова не е ясно каква е субстанцията, с която е бил отровен.

Пред съда Стайков разказа, че малко преди да напусне ареста в началото на февруари, той се почувствал зле. Отдал тежкото си състояние на други сериозни диагнози като инсулт и рак на простата. Напуснал е ареста в инвалидна количка и няколко дни по-късно се е подложил на медицински преглед. Изследванията категорично показали диагноза токсичен хепатит.

   Източник: eurocom

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания