Актуално

На фокус

Мика Зайкова: Протестът на строителите е заложена бомба от Борисов и хората му

Мика Зайкова: Протестът на строителите е заложена бомба от Борисов и хората му

11.10.2021

Втори фронт

1551


Мисля, че протестите на пътните строители са заложена от Борисов и неговите хора бомба . Това коментира пред Nova News Мика Зайкова от „Има такъв народ“. Според нея протестиращите трябва да попитат своите работодатели къде са парите, защото служебният регионален министър Виолета Комитова не може да ги извади от джоба си. По думите на Зайкова все пак ще се намери буфер, така че да не останат хората без пари.
Що се отнася до президентските избори, тя бе категорична: „Нашата подкрепа е за Румен Радев. Тя е принципна заради това, което направи за 4 години и подкрепи протеста. Пълен абсурд е това, което е казал Панов по отношение на президента и е невъзможно той и ДПС да имат скрити общи отношения“.

От своя страна Ивайло Вълчев заяви, че Лозан Панов бързо ще установи, че да си интелигентен човек в политиката май не е достатъчно.

„Продължавам да се надявам, че в президентската надпревара ще се запази добрият тон и ще надделяват само политически аргументи“, каза още той.

Според него кандидатурите на Герджиков и Панов са еднакво загадъчни: „Те имат целта да убедят собствените си хора, че стават за тази работа“.

По думите му с лишаването или придобиването на привилегии по отношение на ваксинирани и неваксинирани се прави разделение. А в изборите ИТН влиза с нагласата, че има работа, която трябва да бъде довършена.

И Мика Зайкова, и Ивайло Вълчев уверяват, че всички са възможни коалиционни партньори на ИТН, освен ГЕРБ и ДПС.

   Източник: frognews

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания