Актуално

На фокус

Мечка подгони семейство по улиците на град във Флорида (ВИДЕО)

Мечка подгони семейство по улиците на град във Флорида (ВИДЕО)

27.06.2022

Втори Фронт

473


Мечка подгони семейна двойка и кучето им по улица на града, а случая бе заснет на видео. 

Инцидентът е станал в Апопка, щата Флорида. Според Джейсън и Рейчъл Смит, те излезли на разходка с дакела си около девет и половина вечерта на 26 април. „Кучето нещо се занимаваше със себе си, когато мечката изскочи иззад колата на съседа ми и веднага се нахвърли срещу нас“, каза Джейсън.

Той се опитва да изплаши мечката със силни писъци, но това не повлиява и хищникът продължава да бяга към съпрузите. Джейсън и Рейчъл, заедно с кучето, се втурват към къщата и мечката тръгва да ги преследва. Семейството с домашния си любимец успяват да влязат вътре, няколко секунди преди мечката да стигне до входа. След като установява, че хората са изчезнали, животното си отива.

Джейсън Смит добави, че мечката се е върнала няколко часа по-късно. „Имаме фонтан в предния двор. Мисля, че може би просто се е опитвала да пие“, предположи мъжът.

По-рано беше съобщено, че жител на американския щат Калифорния се оплаквал цяла зима от звуци, идващи изпод къщата. По-късно се оказало, че под нейното жилище за зимуване са се настанили мечка и четири малки.

[video]

 

Източник: bg-voice.com

Свързани статии