Мая Манолова: Стига шоу!

Мая Манолова: Стига шоу!

11.08.2021

Втори Фронт

779


„Изправи се БГ! Ние идваме!“ ще положи всички усилия, за да се сформира правителство с третия мандат, независимо на коя политическа сила ще бъде връчен той, заяви лидерът на ПГ на ИБГНИ Мая Манолова.

Тя допълни, че не може една партия да превръща българските граждани в заложници, за да удовлетвори партийния си интерес. Манолова призова „Има такъв народ“ да спрат с шоуто и посочи, че е видяла „дългата ръка на ДПС в координираната атака на ГЕРБ, ДПС и ИТН“ срещу успешните министри от служебното правителство.

Според нея решението е в преговори:

„46-ото НС се тласка отново към разпускане отново от същата политическа сила. Стига прищевки, небивалици и излагане пред хората! Стига шоу! Какво е решението?! Да започне нормален диалог, да започнат нормални политическите консултации между политическите сили без ГЕРБ и ДПС“. 

В своя профил в социалната мрежа Манолова написа:

Нали не очаквате ние, които се изправихме на местните избори в София срещу модела на "орлетата", сега да премълчим гнездото на Сокола, което се свива в този парламент. Не! Няма да има такова гнездо! Ще работим за правителство за 6-8 месеца, което да изпълни дневния ред на хората - съдебна реформа, пенсии, COVID кризата, тока, водата, парното, бюджетът, компенсации за бизнеса и домакинствата,  плана за възстановяване и устойчивост. Това е Народното събрание. Не е детска градина. Не е шоу програма!

Свързани статии