Актуално

На фокус

Мария Белова, депутат от ГЕРБ- "шампион" по пробег, изминала със служебна кола 58 861 км за 2020г.

Мария Белова, депутат от ГЕРБ-

25.01.2021

БОЕЦ- фейсбук

16360


ВАЖНО! 
60 000км. е изминала Мария Белова от ГЕРБ със служебни коли на Парламента през 2020г. (документи)
Днес ще ви представим „шампиона“ по пробег със служебна кола на Парламента – Мария Щерева Белова, депутат от ГЕРБ изминала само за 2020г.  – 58 861 км., което е 1.5 пъти обиколката на земята по екватора! През изминалата година Парламента е имал 150 дни пленарни заседания.
Познавате ли депутат Белова? Не? И ние така. Проверка в интеренет ни препраща към скандал с нейно участие за приемане на лобистки закон за арендуването на земята.  Подобни анонимници са огромна част от депутатите ни. Послушни изпълнители на волята на господарите. За „меките столчета“, депутатските кюфтета, служебни коли и трохите от лапането на господарите са способни на всичко.
Стискат властта  всички – БСП, ДПС, ГЕРБ, ОП , АТАКА и тн. и заедно пазят статуквото и  игратя театъра на „управляващи и опозиция“ А те са си едно. Захапали „кокала“ на властта паразити, които смучат и източват всичко,  до което могат да се докоснат на гърба на най-бедният народ в Европа. Да изминеш 60 000 км. със служебен автомобил е поредният „подвиг“ на наглите. Да обиколиш един път и половина земеното кълбо по екватора, като народа ти плаща масрафа е чиста форма на наглост. Народа ти плаща и заплата около 6000 лева, срещу която заплата дори не ти знае името. Можеш поне да си платиш бензина.
В следващите дни ще публикуваме пълният списък на всички депутати и изминатите от тях километри със служебни автомобили. Ще публикуваме и списъка на отсътвията и присъствените дни на депутатите в пленарни заседания на Парламента. Пеевски води класацията… Не можете да си представите за каква наглост става дума. 
БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.
Изриване е нужно, изриване!
Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Свързани статии