Актуално

На фокус

Манолова: Браво, Слави. Днес не беше добър ден за Борисов

Манолова: Браво, Слави. Днес не беше добър ден за Борисов

16.07.2021

Втори фронт

796


Браво на Слави и ”Има такъв народ”! Приветстваме решението на Слави Трифонов да предложи друг състав на кабинет. Това е стъпка в правилната посока към постигане на консенсус на партиите на промяната за общи действия. Борисов да не бърза да потрива доволно ръце.
Така Мая Манолова започна коментара си за решението на Слави Трифонов да оттегли кандидатурата на Николай Василев за премиер.


Усилията за устойчива промяна на модела изискват именно намирането на съгласие, прозрачност и гаранции за реформи. Това са повишаване на доходите, преизчислявяне на пенсиите, незабавна подкрепа на малките и средни фирми след пандемията, помощ за хората с увреждания, децата и семействата, съдебна реформа и ревизия на управлението на Борисов.

Сигурна съм, че готови за такива решителни реформи хора ИТН може да посочи до дни в един силен отбор. Прозрачно. С дневен ред какъвто хората очакват. И с персонален състав приемлив за широката общественост. Браво, Слави! Днес не беше добър ден за Борисов, пише още Мая Манолова в личния си профил във фейсбук.

   Източник: frognews

Свързани статии