Актуално

На фокус

Маги Бадер пристигна на разпит в прокуратурата.

 Маги Бадер пристигна на разпит в прокуратурата.

21.05.2021

Втори фронт

4641


Продължават разпитите в прокуратурата по изнесеното от земеделеца Светослав Илчовски пред комисията “Манолова”. Той намекна, че Маги Бадер е жената зад псевдонима “Мата Хари”, нарочена от бившия премиер Борисов като виновна за спретнатия му номер с кюлчетата и пачките в чекмеджето. Маги Бадер обаче отрече.

Пред журналисти Бадер (известна като Магдалена Тепавичарска) не пожела да говори. След намека на Илчовски, че именно тя е Мата Хари последва и реакция от нейна страна в социалните мрежи.

На излизане от прокуратурата Магдалена Тепавичарова отново отрече да познава Бойко Борисов и заяви, че няма представа защо е замесена в скандала. Тя изрази надежда прокуратурата да изчисти името й.

От държавното обвинение заявиха, че ще коментират, след като проверката приключи.

Разпитан първо бе Илчовски, но и той остана лаконичен пред медиите. След това в държавното обвинение бе привикан Иван Ангелов от “Градус”, който се отметна от самопризнанията си пред Комисията по ревизията по отношение на сделката с фурмите от Дубай. Ангелов допуснал грешка - не е продавал фурмите. Те били дарение от Българския червен кръст. 

  Източник: frognews

Свързани статии