Актуално

На фокус

Лъсна жалката истина за „пиленцата от Монако“ – ето какъв всъщност им е ВИП-ът (Снимки):

Лъсна жалката истина за „пиленцата от Монако“ – ето какъв всъщност им е ВИП-ът (Снимки):

22.06.2022

Втори фронт

13312


Много шум се вдигна около двойката в „Смени жената“, която зрителите нарекоха с прозвището “ пиленцата от Монако „. Боби и Нина , както са имената на двамата, непрекъснато и показно демонстрират уж луксозен начин на живот, докато всъщност истината е съвсем друга, предават от БЛИЦ.

Напъните на двамата да се представят за част от елита будят само смях и съжаление сред „почитателите“ им, а сега лъсна и поредното доказателство, че всико е лъжа и измама .

Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада.

Шокиращата снимка на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за „ВИП“ и „ЛУКС“.

Нина Пиленцата от Монако

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка й е учителка по английски език, а баща й – готвач. Но Нина никога не е имала хубава слава в родния си град. Чантите и дисагите ясно показват, че имало какво да вземе от мама и тате, за да преживеят по време на следващата си ЛУКС почивка.

Шокиращата снимка на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата. „Сега вече и ние сме „вип“, защото също се водим в автобус“, „Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса“, „Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама“, са само малка част от забавните коментари.

   Източник: vijti.com

Свързани статии