Актуално

На фокус

Лицемерието на световните лидери...

Лицемерието на световните лидери...

31.10.2021

Втори Фронт

2564


Автор: Владимир Мицов, Фейсбук

Нищо не казва по-добре "отивам на среща за климатичните промени и ще се боря за по-чист въздух щото съм загрижен за планетата бе" като да отидеш преди това на среща с папата със 100 коли (и не говорим за малки СМАРТ-ове, а за няколкотони лимузин, джипове и минивани) и да дрънкаш как мислиш да намаляш вредните емисии и да се караш на обикновенните хора да не ядат месо, да не палят печки и т.н.

Значи отиваш да дрънкаш за вредата от изкопаемите горива, с колона от 100 тежкотоварни автомобила (лимузината на бай Джо - Звярът, тежи няколко тона, и върви с "близнак" от съображения за сигурност), които със сигурност харчат МНОГО повече от обикновени немодифицирани автомобили, а и да не са модифицирани, все пак говорим за големи и тежки машини и хората трябва да вярват, че наистина мислиш как да "кътнеш" вредните емисии ?

Ей това е лицемерието на световните лидери, дето са иначе много загрижени за планетата.

Що не се возят с електрички? С такива на газ?

С градски транспорт? Нали всички ги обичат?“Folks, we all have that obligation — that obligation to our children and to our grandchildren,” Biden said of curtailing the use of fossil fuels.
After reaching the Vatican in the massive motorcade, Biden said he and Pope Francis discussed climate change.
Biden said he and the pope discussed the “moral responsibility to have to deal with this.”Интересното е, че Грета нещо се загуби.
Вече не е "малко момиченце" и я захвърлиха като употребен ...

Свързани статии