Актуално

На фокус

Летели ли са доктори от правителствена за детето на Шиши в Дубай? Само питаме

Летели ли са доктори от правителствена за детето на Шиши в Дубай? Само питаме

04.06.2021

Втори фронт

18269


Подписка в своя защита като шеф на правителствена болница събира проф. Любомир Спасов. За по-убедително той обяснявал на персонала в елитното здравно заведение, че Борисов и Пеевски щели да се върнат на власт след изборите, затова който подпишел ще е добре, а който не – довиждане. Това съобщиха за Фрог нюз хора от болницата.

Те изразиха и недоволство от половинчатите разкрития на здравния министър Стойчо Кацаров за истинското състояние на „Лозенец“ и дългогодишното тоталитарно и пълно с корупционни практики управление от страна на Спасов.  

Няма ли да се проверят потъналите десетки милиони, които правителството на Борисов периодично опрощаваше? В чий джоб отиваха тези милиони?

Няма ли да се разследват закупуванията на апаратура, която реално струва няколко пъти по-малко от платените по съмнителни документи суми?Защо НАП и ДАНС не проверят по какъв начин проф. Спасов е придобил скъпата къща в кв. Бояна?

След като се обявиха санкциите по закона „Магнитски“ няма ли някой да се разрови в отношенията на Спасов с Пеевски и Доган?

Изпращал ли е шефът на правителствена лекари от болницата да обслужват едно от децата на Пеевски в Дубай? По каква линия, кой е плащал командировъчните и техния престой там?

Какъв е приносът в работата на Клиниката по педиатрия на д-р Юри Фандъков, съпруг на столичния кмет Йорданка Фандъкова? Каква е неговата заплата спрямо останалите колеги?

Разкритите случаи на източване на Здравната каса в разследването на Миролюба Бенатова изолиран случай ли са или практика от години?

Как е възможно 140 легла в болница „Лозенец“ да се обслужват от над 900 души медицински персонал? (По данни от 2020 г.)

Нека някой обясни защо Министерският съвет одобри допълнителен трансфер по бюджета на здравната каса каса за 2020 г. в размер на 61 015 900 лв. За болницата. Къде отидоха тези пари?

Кое наложи да се определи по три медицински лица да се грижат за всеки представител на властта и прокуратурата при престоя им болницата? Няма такива критерии в нито една европейска страна.

Има още много, много въпроси, които чакат отговори отдавна.

Освен това твърденията на Спасов, че Шиши и Бойко се връщат на власт след изборите, са силно преувеличени, както би се изразил Марк Твен.

  Източник: frognews 

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания