Актуално

На фокус

Крум Савов: Кубрат е нарцистичен типаж. Огледален образ на Бойко Борисов

Крум Савов: Кубрат е нарцистичен типаж. Огледален образ на Бойко Борисов

14.12.2020

Втори Фронт

260


” Кубрат можеше да се държи по-смирено и по-спортсменски преди и след мача. ... Антъни Джошуа е великолепна реклама на спорта. Елегантен и като визия, и като поведение, и като изказ, доста интелигентен като начин на изразяване, като послания, които отправяше преди и след мача, като уважение към съперника, към публиката, към българския народ - с приятелски изречения, които отправи. Джошуа остана на тази висота, Кубрат не успя, той е егоцентричен, нарцистичен типаж. Той е огледален образ на Бойко Борисов”.

Това заяви журналистът Крум Савов.  Той обяви, че има сериозна разлика между поведението на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Водещият в телевизията на Слави Трифонов "7/8" изрази мнението си пред БНР за боксовия мач, състоял се в събота вечер.

"Предварително шансовете за победа на Кубрат Пулев бяха не повече от 20-30%", каза Савов. По думите му фактът, че Кобрата е стигнал до този мач, е уникално признание за качествата му, труда и волята.

"Кубрат е много разузнаван и разгадан състезател, отдавна е в елита на Топ 10 на професионалния бокс. Той е доста предвидим. Английските коментатори подчертаваха, че Кубрат Пулев е еднопластов боксьор. Както и Палми Ранчев - една интересна фигура в бокса - потвърди, че Кубрат е продукт на една стара школа - съветската, в която аматьорският стил на боксиране не върши работа на професионалния ринг. Пак е постижение, че с този маниер Кубрат стигна до два мача за световна титла".

Според Савов провокативното, арогантно и агресивно поведение, много често изкуствено инспирирано и преиграно, е част от това шоу:

Крум Савов посочи, че напоследък не е много добро известното за всички приятелско отношение между боксьора и министър-председателя.

"Според фенове на Кобрата лек разрив между него и Борисов е настъпил след загубата му от Кличко, когато премиерът не го е посрещнал на аерогарата", коментира той и добави, че Борисов обича да общува само с победителите.

Пулев има шансове в политиката, категоричен беше журналистът.

Свързани статии