Актуално

На фокус

Кристиан Гьошев написа нова песен на Дичо (ВИДЕО)

Кристиан Гьошев написа нова песен на Дичо (ВИДЕО)

10.10.2021

Втори Фронт

895


Пловдивският адвокат Кристиан Гьошев е автор на текста на най-новата песен на бившия вокал на група "D2" Дичо. Песента се казва "Летиш" и е по музика на китаристът Петър Рангелов. Днес клипът към песента, чиито режисьор и оператор е Пейо Иванов, дебютира в Youtube. 


Във фейсбук профилът си, юристът написа:


"След дълги години отлежаване, най-после на екран излезе песента по мой текст на моя приятел ДИЧО Христов / Дичо и музика на китаристът Peter Rangelov. Писана в годините, когато вярата в любовта и мечтите намираха връх в ежедневието ми, тя отразява до голяма степен копнежа на всеки един мечтател в търсене на истинското. Надявам се клипът - спомен от лятото, авторство на оператора Peyo Ivanov, да Ви стопли в студените дни! РАДВАЙ СЕ !!!! "
Приятелството между Дичо и Кристиан датира вече от 20 години, като двамата могат да бъдат забелязани често на участията на певеца, особено в града под тепетата.
Гьошев не за първи път пише текст на песен. През 2019 г., той написа текста на песента "Изгубени намерени", изпълнена в дует от Теди Кацарова и Дичо.
В далечната 2011 г. пък, адвокатът бе един от победителите в конкурса на BGRADIO "Стани известен" с написването на припева на песента "В съня" на група "D2", която бе саундтрак на българския филм "LOVE.NET". 


В момента пловдивчанинът е заместник-председател на Районната избирателна комисия в 17 изборен район - Пловдивски.


Видеото може да гледате тук:

Свързани статии