Актуално

На фокус

Краси Радков спечели "Като две капки вода", дарява колата на педиатрията

Краси Радков спечели

17.05.2022

Втори Фронт

18090


Краси Радков е победител в 10-и сезон на "Като две капки вода".

Той спечели вота на зрителите в телевизионното шоу за имитации.

На финала Краси Радков се обясни в любов на публиката, пеейки емблемата на легендарния Емил Димитров - “Ако си дал”. Той беше отличен с приза „Мистър Враца Транслейтър", след като през сезона пя на 6 различни езика.

Гледал съм формати по света, в тях печелят пеещи хора, явно в България е по-различно. Скъпи приятели, пеех по-лошо от всички вас. Обичам ви много, чувствам се неловко, обърна се той към останалите изпълнители.

Бях поканен за друго - за хумор, а то - кола, продължи комикът, прочул се от "Шоуто на Слави". Голямата награда за победителя е кола.

А минути по-късно възкликна: "Тази кола аз ще я даря! На детската педиатрия в София.."

Най-големите си благодарности той отправи към публиката. А след публиката - на г-н Слави Трифонов, също и на г-н Халваджиян, каза победителят. В залата бяха и неговите кумове, на които също специално благодари.

Естествено, че е неочкавано - така отговори той на въпроса на водещите е Рачков и Геро дали е очаквал да победи.

2500 лв., които спечели тази вечер, пък дарява на дома за артисти ветерани.

"Не трябваше да печеля, защото се чувствам неловко. Искам да благодаря на публиката. След нея искам да благодаря на Слави Трифонов. И на Маги и Джуджи Халваджиян. Щастлив съм, странно ми е и съм объркан", сподели след победата Радков. Хората те обичат, отвърнаха му водещите.

На второ място на косъм от победата остана Александър Сано, а на трето - Крисия.

Източник: 24 часа

Свързани статии