Актуално

На фокус

Кошлуков, ти да не стана едноличен търговец на БНТ?

Кошлуков, ти да не стана едноличен търговец на БНТ?

18.10.2021

Павлина Георгиева

2728


Срам, позор...само тези думи ми идват, когато преди малко, търсех къде в национален ефир мога да гледам инициираната дискусия от президента Радев за мерките срещу високите цени на природния газ и електроенергията и разбрах, че за Кошлуков подобни инициативи на президента не са важни!!!!!
ТЕМА, КОЯТО ЗАСЯГА ВСИЧКИ НАС - ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ.
Кошлуков, който по принцип няма проблем да нарушава програмната си схема, за да включва Бойко от събори и сватби, не сметна за нужно да прекъсне иначе така важното с обществено значение предаване на повторение „Последният печели“, за да включи днес  дискусията при президента за високите цени на електроенергията!
И ако останалите два национални ефира могат да си позволят „лукса“ на гърба на президента да излъчват турски сериали, ти драги ми КОШЛУКОВ е време да бъдеш лишен от лукса да си директор на БНТ. 
ЗАЩОТО, АЗ ИМАМ ИНТЕРНЕТ И МОГА ДА ГЛЕДАМ ПОЛИТИЧЕСИ СЪБИТИЯ С ОГРОМНО ОБЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ, НО ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА РАЗЧИТАТ НА БНТ-ЕДНА МЕДИЯ, КОЯТО ТИ ПРЕВЪРНА В СРАМ!
Баба ми, която е прекарала по-голямата си част от живота в режима на Живков, преди няколко дни ми каза, че такава цензура в телевизията не е имало и по нейно време.  
СРАМ МЕ Е, ЧЕ ЖИВЕЯ В ДЕМОКРАЦИЯТА НА ДИКТАТОРИ!
 

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания