Актуално

На фокус

Корнелия Нинова призна, че не е ваксинирана

Корнелия Нинова призна, че не е ваксинирана

24.10.2021

Втори Фронт

427


 Водачът на БСП Корнелия Нинова все още не се е имунизирала срещу ковид. Тя възнамерява да го направи, след като остане без антитела. Това се разбра от нейно интервю по-рано тази сутрин пред Нова ТВ.

Соцлидерът досега се е заразявала на два пъти с коронавируса, като втория път беше преди десетина дни. "Нямах симптоми. Мина почти без да усетя", сподели тя сега.

След което посочи, че това й дава основание засега да не се ваксинира. "Излязох от единия ковид. Послушах специалистите. Казаха ми: не е време още, имаш достатъчно антитела, имаш клетъчен имунитет", обясни Нинова. На въпроса дали възнамерява въобще да се имунизира отвърна: "Като ми изтекат антителата, да."

Настойчивост

Социалистите не се отказват от искането си здравният министър да подаде оставка, въпреки че президентът Румен Радев, който го назначи, отказва да го освободи. "По-добре е да се казват грешките, защото очевидно грешките на министър Кацаров вредят на президента ... Както критикувахме Борисов при първите кризи, когата бяхме първи по смъртност, така и сега. Не може за една и съща ситуация да критикуваш, а за друга да мълчиш, защото става въпрос за служебен минстър", заяви тя.

Източник: “Сега”

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания