Актуално

На фокус

Катарец стана за смях: Снимали полуголата Ивана на стадиона, само за да я докладват на властите

Катарец стана за смях: Снимали полуголата Ивана на стадиона, само за да я докладват на властите

05.12.2022

Втори фронт

1627


Известен бизнесмен неуспешно се опита да оправдае нахилените си сънародници

Известният катарски бизнесмен Мохамед Хасан ал Джефайри стана за смях по цял свят, като се опита неуспешно да защити блесналите очи на сънародниците си, докато те снимат полуголата хърватка Ивана Кнол на стадионите на световното.

“Само за ваша информация, те снимат, не защото я харесват, а защото не я харесват как е облечена в разрез с нашата култура. Мога да ви гарантирам, че ако катарец прави снимката, най-вероятно е, за да я докладва на властите”, написа в туитър създателят на роботи в Доха.

Жалкият му опит предизвика куп коментари, включително и доста, които трябва да се цензурират. Общото мнение е, че усмивките и потеклите лиги на катарците говорят за нещо съвсем друго, но не и недоволство.

“Без да ви обиждам, господине, но се съсипах от смях, като прочетох вашето мнение. Техните лица, езикът на тялото и начинът, по който държат телефоните си, показват съвсем други намерения. Трябва да признаете, че и катарските мъже са нормални мъже”, пише един потребител.

“Край, този го хванаха! Сега у дома жените го чакат с тиганите”, пише друг.

“Пълна подкрепа за Хърватия”, е още един коментар.

30-годишната бивша Мис Хърватия взривява местните с формите си от първия ден на първенството.

Ивана е категорична, че до момента не е имала никакъв проблем с властите заради предизвикателното си облекло, а напротив, местните много се кефели, когато я видят. Което е очевидно и от реакциите на тези, които я снимат. 

  Източник: 24 часа

Свързани статии