Актуално

На фокус

Кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде с коса, за да има връзка с Космоса

Кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде с коса, за да има връзка с Космоса

13.09.2021

Втори фронт

1877


Според Росица Кирова от ГЕРБ хората без коса не са подходящи за президент, защото нямат връзка с космоса.

Президентът на ГЕРБ ще е антипод на тези без коса – с коса и очила.

Това каза Росица Кирова от ГЕРБ, която е заместник-председател на 46-ото Народно събрание, пред радио К2.

“Смятам, че трябва да е личност, която да обедини по широка група от хора, да бъде доказан в обществото с това, което е направил. Не смятам, че трябва да е тяснопартийна кандидатура” коментира Кирова.

Тя допълни, че това е някакъв образ и антипод на онези, които нямат коса, защото косата е връзка с космоса и вселената и показва как възприемаме енергията и как я предаваме.

“Смятам, че винаги съм била изградена личност и съм тежала на мястото си повече от голяма част от хората, които са кадри на Слави Трифонов. Приемах партньорството ни като между равностойни хора, между които има диалог. Може би, затова вече не съм част от този проект. Липсва ми диалогът.

Спускането на решения отгоре е причината, поради която целия си живот не съм членувала в подобен род организации. Да, случи се. Човек прави грешки”, заяви Кирова в коментар за напускането ѝ от “Има такъв народ”.

Тя заяви още, че “ГЕРБ трябва да бъдат избрани от онези, които искат стабилност и предвидимост в управлението. Много неща са се случили по грешен начин, но още повече са се случили по начин, който животът ни да стане по-добър.

Сякаш забравяме, че това, което се случи последните 15 години, последните 7-8 години на България – не е даденост, а животът ни коренно се промени”, подчерта Кирова.

    Източник: onovini.eu

 

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания