Актуално

На фокус

Какъв точно е проблемът?

Какъв точно е проблемът?

05.12.2022

Виктория Георгиева

757


С оглед на коментарите, които вече се появиха, а именно, че ПП и ДБ няма да подкрепят Николай Габровски за премиер, няма и как да очакваме нещо различно, след като лидерите на отсрещната страна са Кирил Петков и Христо Иванов - хора, безспорно доказали се в професионалното поприще от много години, за разлика от проф. Габровски. Нали така? 

Или май беше обратното...

И пак в тази връзка, атаките, които мигновено дойдоха от страна на поддръжниците на по-горе споменатите формации, че проф. Габровски нямал опит да управлява "цяла държава", само да припомня на същите, че любимецът им Кирил Петков дойде буквално от нищото, нямаше никакъв опит в политиката, но тогава коментарите бяха: "той е млад, умен и красив, не е натоварен с политическо минало и е свежо лице на сцената, да му дадем шанс". 

Според същите ДБ и ПП апологети, явно зам. директорът на една от най-големите и натоварени болници няма представа от управление. Но дори и да е така, да не забравяме, че според същите тези апологети, това не е критерий. Достатъчно е да е млад и умен, какъвто Габровски е, нали така?

Тогава какъв точно е проблемът?

Свързани статии