Актуално

На фокус

Кацаров, благодаря ти, че принуди това племе да се ваксинира

Кацаров, благодаря ти, че принуди това племе да се ваксинира

23.10.2021

Ирена Илиева, фейсбук

6826


Според проучване американците смятат, че Ковид е много по-страшен, отколкото всъщност е. Българите все още спорят има ли ковид!

Българинът вярва на “една жена каза”, “прочетох го в нета” и “гледАх клипче в youtube”.

Oказва се, че домашният рутер уби в последните месеци повече сънародници,  отколкото пандемията. Разбира се, като опре ножът до кокал и най-начетените конспиратори търсят специалисти от “най-мръсната” професия- ЛЕКАР!

Кацаров, благодаря ти, че принуди да се “чипират” тези кретени, като им отне най- милото- МОЛА И КРЪЧМИТЕ! 

Бъдете спокойни - никой няма да ви убие с едно боцване преди да си изплатите кредитите и парното. Това е добрата новина. Лошата е, е че си оставате същото дивашко племе. И даже не може да бъдете наречени антиваксъри, защото при тях има една радикална идеология, която не рухва пред първата заключена кръчма.

Иван от 6-тия етаж псувА цяла вечер, че не са го пуснали в казиното и са му искали сертификат, но на сутринта изпуши два коза и на трезва глава взе решението, че в края на краищата “риск печели, риск губи” и дет' се вика като сложи чипа може и да му връзва повече на рулетката.

Тази седмица Катерина И. написа в една група за майки следното: “Мами, от кой магазин мога да взема рокличка на принцесата, без да ми искат сертификат?”. След епохална вълна съвети за фалшив сертификат, през “нема кой да те спре да влезеш като е за детото и “запази достойнството си, остави принцесата без рокля” Катерина И. попита “Дават ли сертификат още на първа доза?”. Така че таз' драма завърши с щастлив финал и принцесата с рокля, и Катето с чип.

Моят съсед Радослав научава най-важната информация за ковид от един инциец с youtube канал, който е бивш военен, гуру, лечител и професор (некога бил и джи пи на Чърчил, ама след като станал инфлуенсър решил да се еманципира от стандартна медицина и да не лекува рептилите от каймака на света) . Та, Радо две години обясняваше, че индиецът призовава да не се поддаваме на световната пропаганда с васкините, защото ще ни превърнат зомбита, Радо и по протести ходи, но всичко това беше, докато не му поискаха сертификат на входа на фитнеса. Още на следващия ден се нареди на опашката пред Александровска, за да го боцнат с “отровата”.

Разни хора, разни идеали…. 

И не зависимо, че така и не стигна до нашата народопсихология, че целта на ваксината и маската е, не само ти да не се разболееш, ами и да запазиш живота на този до теб в магазина, все пак колелото се завъртя и скоро има шанс да излезем от челните класации на най-болната и умираща нация. Но не се притеснявайте - по липса на емпатия, няма кой да ни бутне от първото място.

Иначе в заключение ще кажа, отново: Благодаря Ви, д-р Кацаров че имахте смелостта да спасите един самоубиващ се народ, макар да знаете, че това ще ви изяде главата предизборно!!!

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания