Актуално

На фокус

Извращения и фетиши на шейхове в Дубай: Уриниране върху момичетата...

Извращения и фетиши на шейхове в Дубай: Уриниране върху момичетата...

12.08.2022

Втори Фронт

968


Този текст е с чувствително съдържание. Моля подминете, ако смятате, че информацията може да ви навреди. Предупреждаваме, че става дума за унизителни практики и унищожаване на граници на човешкото поведение и достойнство.

***

Терминът "Dubai porta potty" се разпространява в социалните мрежи и не е необходим особен интелект, за да се разбере за какво става дума. Той означава скъп ескорт от компаньонки, който пътува на яхтите на богати шейхове, но също и на туристи, за суми от над 30 000 долара.

Но ако преведете този термин буквално, ще получите следното: "Дубайска мобилна тоалетна". Вярвате или не, какъвто е преводът - такъв е смисълът. Уринирането, както и други неща, са любимо хоби на богатите араби, така че те се състезават кой ще го направи повече пъти върху момиче по време на вечерта, пише сръбският Kurir Steele.

Според "African Insider" информация за този странен фетиш съществува от 2016 г., а в интернет има няколко изповеди, които могат да се видят и прочетат.

Някои кадри показват как жени четат договорите си с арабите и споделят опит. Една от тях се съгласява да се подложи на преглед за полово предавани болести в Дубай, за да може да извърши сексуален акт с клиента си Султан Али. Освен това договорът включва възможност той да прави с нея каквото си поиска, съобщава "Труд".

Друго момиче също споделя горчивия си опит в Дубай. Тя се съгласява да прави секс с непълнолетния брат на клиента си. За тази "работа" тя получава 25 000 долара преди да пристигне в Дубай, а останалите 25 000 след изпълнение на договора.

Само преди няколко дни се появи ново видео, в което се казва, че инфлуенсърите получават солидно заплащане и че камилите се изхождат върху тях, а след това младите жени се хранят с техните екскременти.

Дубай е известен от десетилетия с вноса на секс работници и трафика на жени с цел проституция. Наричан е международен център за секс туризъм, въпреки че секс работата е незаконна в ОАЕ.

Източник: bgonair.bg

Свързани статии