Актуално

На фокус

Ивайло Пенчев - за задължителна имунизация

Ивайло Пенчев - за задължителна имунизация

12.09.2021

Втори Фронт

2329


Собственикът на "Уолтопия" Ивайло Пенчев се обяви за задължителна ваксинация в профила си във "Фейсбук". Пенчев се  аргументира, че само по този начин човечеството ще спаси живота на децата, защото вирусът ще мутира до степен, в която ще застраши и тяхното оцеляване.

"Накратко: почти сигурно е, че рано или късно Ковид ще еволюира така, че да стане толкова опасен за децата ни, колкото и за възрастните. Който отказва да се ваксинира, помага на вируса да постигне тази адаптация. Представяте ли си как би изглеждал светът, ако умираха толкова деца, колкото и възрастни?! При положение, че този вирус е потенциална заплаха за живота на моите деца и внуци и знаейки, че няма научна причина да се страхуваме от ваксините, аз категорично подкрепям задължителната имунизация. Разбирам бунтарите и фрилоудърите, но когато животът на децата е под заплаха, принудата към ваксинация намирам за наложителна. Само да напомня на всички бунтари срещу принудата:

Всички ние непрестанно сме принудени да спазваме правилника за движение, да не употребяваме наркотици, да не строим в собствените си имоти без разрешение на главния архитект, да плащаме огромна част от изработеното под формата на данъци и много още принуди. И сме принудени да си поставяме десетина задължителни ваксини, съдържащи омаломощени вируси. Бунт срещу ограбването ни чрез данъци и ненужни регулации е много по-подходящ от бунт срещу грижата за децата на хората."

 

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания