Актуално

На фокус

Има такъв народ представя правителството си утре

Има такъв народ представя правителството си утре

02.08.2021

Втори фронт

905


Парламентарната група на коалиция “БСП за България” ще се срещне с “Има такъв народ” и кандидата им за министър-председател утре в 17.00 в зала “Изток” в Народното събрание.

На срещата ще бъдат представени структура и състав на МС, съобщиха от социалистическата партия. 

Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме" публикува на страницата си във фейсбук поканата за среща с Има такъв народ за утре от 14 часа. 

Ще се отнасяме с уважение към професионалния път на предложените министри, но това не означава безкритичност, заяви Христо Иванов от Демократична България", която е поканена на среща от 15,30 часа. Имаме нагласата да участваме в тази среща, получихме писмото, но се събира председателски съвет на коалицията, който ще реши, каза още Иванов.

По-рано Тошко Йорданов от ИТН съобщи, "че в следващите дни политическото ръководство на парламентарната група на ПП "Има такъв народ" ще изпрати покани за срещи до политическите ръководства на парламентарните групи на "Изправи се БГ! Ние идваме", "Демократична България" и БСП, за да ги запознае със структурата и състава на нашия проект за министерски съвет". 

   Източник: offnews

Свързани статии