Актуално

На фокус

Илиян Илиев – Чико е убитият в „Люлин“ млад мъж

Илиян Илиев – Чико е убитият в „Люлин“ млад мъж

10.01.2022

Втори фронт

50775


26-годишният Илиян Илиев, познат в квартала като Чико, е убитият в „Люлин“ млад мъж.

Той е празнувал там раждането на дете на свой приятел.

Излязоха потресаващи подробности за убийството му, което по всяка вероятност е станало след забележка заради зарята, която е пусната по време на празненството.

„От половин час съм „на аварийки“ и просто не мога да продължа…

В какъв свят живеем, мамка му?! Илианката го няма вече. Убит снощи. С множество прободни рани. От някакъв изрод.“, съобщи главният редактор на Топ спорт Ангел Домусчиев.

„Намушкан зверски, защото с приятели пуснали заря в чест на друг техен приятел, станал баща. Чух зарята. Стана ми приятно, когато я чух. Не очаквах, че ще е с фатален край за мой приятел.

Илианката. Винаги мъж на място, ГОЛЯМ мъж. Човек, който имаше ОГРОМНО сърце.

Не мога и не искам да го повярвам. Дано онзи си получи заслуженото. Но момчето няма да се върне.

Заря! За Илиан! Обичам те, братле. Вечна ти памет!“

Илиян участвал в благотворителните търгове. „Винаги готов да помогне. Добрите си отиват. Гадовете са тук и се крият от полицията. След това ги развеждат по съдебни зали. Дават им несъстоятелни присъди и продължават да дишат въздуха на добрите. В тази ТЕРИТОРИЯ е така…“, посочва Домусчиев.

Полицията издирва човека, намушкал с нож 26-годишния мъж в столичния квартал „Люлин“ снощи. Жертвата почина в линейката на път за болницата.

Сигналът за нападението е подаден в полицията и спешна помощ минути след полунощ. Отишлите на място екипи откриват 26-годишния мъж, който е с прободни рани по тялото. Той е качен в линейката, но на път за болницата умира.

Изпратени са още екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицията разследва случая.

От свои източници радиото е научило, че става дума за скандал между съседи, предизвикан от хвърлени фойерверки при празнуване на рожден ден.

По случая е образувано и досъдебно производство, разпитват се свидетели.

    Източник: onovini.eu

Свързани статии