Актуално

На фокус

Хроника на едни чекмеджета

Хроника на едни чекмеджета

01.03.2021

Втори Фронт

1354


14:45 Органите на реда проверяват съдържанието на чекмеджетата и нашето остроумие, граничещо с глупост, обяснявайки им, че чакаме Мата Хари да ги напълни. Не усещаме никаква проява на завист у тях и възхищение от бляскавото ни хрумване.
14:55 След нашите призиви към Мата Хари, викайки я като неволя  „Матоооо, Матооооооо“ , органите на реда ни предупреждават да се отдръпнем от флаговете на Европа и България отвъд зоната за сигурност. Правим го неохотно, но със съзнанието на изпълнен дълг към Родината.
15:00 След кратко съвещание по радиостанциите, съобщавайки на висшестоящите за нас, органите на реда  очертават нов още по-далечен периметър на зоната за съгурност. Оттегляме се,  удоволетворени за собствената си значимост, като най-опасната следобедна заплаха за „Дондуков“1. 
15:10 Напускаме с достойнство и оставяме жълтите павета на органите на реда. Мата Хари не се появи и прекъсваме всякакви отношения с фондациите „Южна Америка за България“ и „Русофили за Силна България в Европейски Съюз“. Фейк нюз ще ни пробутват.

Прас Прес акция

 

 

Свързани статии