Актуално

На фокус

Фолк певицата Ария след стрелбата на Околовръстното в София: Стрелбата не е свързана с мен

Фолк певицата Ария след стрелбата на Околовръстното в София: Стрелбата не е свързана с мен

23.05.2022

Втори Фронт

3530


"Нито съм била на събитието, нито имам представа какво се е случило. Стрелбата не е свързана с мен. Аз просто отидох да взема автомобила на Георги от брат му. Трябваше да пътувам с тази кола на участие и го бях помолила да я остави на конкретното място”. 

Това заяви в ефира на Нова телевизия поп-фолк певицата Ариа по повод стрелбата на бензиностанция на Околовръстното в София.

Припомняме, при престрелката бяха ранени двама души. Стана ясно че в случая е замесено името на футболиста на ЦСКА София Георги Йомов. Първоначално той отрече да е бил на мястото. Тази седмица в съда стана ясно, че баща му е стрелял по групата, с която е станало спречкването и после е избягал.

Ариа разкри подробности за това какво се е случило, след като е пристигнала на бензиностанцията.

„В първия момент слязох и видях, че има полиция. Моят приятел не беше там, когато отидох. Взеха ми документите, казаха ми нищо да не пипам. Стоях и чаках да бъда разпитана за нещо, на което не съм присъствала”, поясни Ариа.

По думите й семейството на Георги Йомов е изключително спокойно.

С него сме заедно от година и половина. Приятелят ми е кротък. Баща му също е изключително възпитан. Не съм знаела, че притежава пистолет”, допълни тя.

Източник: Нова, bg-voice.com

Свързани статии