Актуално

На фокус

Филип Станев към Ива Николова: Много сте красива. Там, където природата се е намесила, и медицината е безсилна

Филип Станев към Ива Николова: Много сте красива. Там, където природата се е намесила, и медицината е безсилна

16.07.2021

Втори фронт

27049


Благодаря Ви, Ива Николова за въпросите. Вие сте остър журналист, много сте красива, много сте артистична. Наблюдавах внимателно лицето Ви. Където се е намесила природата, и медицината е безпомощна.

Така коментира въпросите на журналистката Ива Николова от ПИК Филип Станев от ИТН.

Вашите въпроси не са много съдържателни, защото правите внушения. Какво американско посолство Ви гони бе, г-жо Николова, умна жена сте.

Понеже се опитвате не да задавате съдържателни въпроси, а да гениалничите, ще Ви кажа кой стои зад това правителство. Извънземните, благодаря, завърши Станев.

По-рано Николова попита кой стои зад правителството, кой го е редил и има ли нещо общо американското посолство.

Крайно време е в България да се сложи окончателен финал на така наречената лидерщина, месиянство, на човека спесител, на птичката, която носи пролетта, коментира още Филип Станев от ИТН.

Слави Трифонов с този политически проект, който прави, демонстрира и това – че е крайно време да не се фиксираме върху някакъв лидер. Защото не се намираме нито в Латинска Амирика, нито в африканска държава. Не е задължително нито по закон, нито по някакво неписано правило лидерът на партията да оглави Министерски съвет или да бъде шеф на парламента или група в парламента, допълни Станев.

  Източник: onovini.eu

Свързани статии