Актуално

На фокус

Ето кой ще излъчва зрелището Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

Ето кой ще излъчва зрелището Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

04.12.2020

Втори Фронт

318


Голямото зрелище в тежка категория в края на годината ще се проведе след по-малко от 10 дни, когато на 12-и декември Кубрат Пулев се качи на ринга в зала "Уембли" в опит да спечели световните титли на Антъни Джошуа. За радост на феновете у нас битката за върха в дивизията ще се излъчи в България, но не по традиционните канали, по които сме свикнали да гледаме големите битки в професионалния бокс.

Официално двубоят Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа ще бъде излъчен в платформата на един от стрийминг гигантите в световен мащаб - DAZN, а от 1-и декември компанията предприе глобализация на приложението си и то вече е налично в над 200 страни по света, включително и в България. Именно с битката за световната титла DAZN ще направи големия си пробив у нас. 

Приложението на стрийминг гиганта е налично за телефони, таблети, компютри и лаптопи и SMART телевизори (ако телевизорът има интернет, спокойно може да гледате, или да свържете телефона/лаптоп/компютър към телевизора), като може да гледате битката между Кобрата и AJ по какъвто начин искате.

За да гледате битката, трябва да си направите регистрация в DAZN и да заплатите сумата от 2.99 лева за едномесечен абонамент. Освен Пулев - Джошуа, ще може да гледате още 3 изключителни боксови битки през декември, ще се насладите на всички интересни събития преди и след двубоя на българина и ще може да гледате куп документални филми и хитови двубои от миналото. Всичко това срещу 2.99 лева на месец, като може да прекратите абонамента си по всяко време.

Засега няма информация дали някоя българска телевизия изобщо ще получи правата да излъчва битката.

Източник: sportlive.bg

Свързани статии