Актуално

На фокус

Ердоган се похвали, че има повече антитела от Путин

Ердоган се похвали, че има повече антитела от Путин

30.09.2021

Втори фронт

248


По време на срещата на президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Ердоган двамата са обсъдили нивото на своите антитела. Руският лидер заявил, че нивото му е някъде ” около 15-16”. Ердоган го стреснал, че нивата са му твърде ниски, тъй като неговите антитела били в порядъка на 1000.

Путин сам се успокоил, като казал, че навярно в двете държави смятат по различни системи и за това и нивата им се различават, пише още Bloomberg.

Руските специалисти ме увериха, че моето ниво на антитела е високо. Независимо, че бях цял ден с болен човек, не заболях, добавя Путин. Той казва на Ердоган, че вече си е направил трета доза от руската ваксина срещу COVID-19 и му препоръчва да последва неговия пример.

По-рано бе съобщено, что на срещата с Путин Ердоган е благодарил на руските туристи, които по време на пандемията са почивали по турските курорти.

Срещата в Сочи продължи 3 часа. След нея Путин каза, че отношенията между двете страни се развиват положително благодарение на способността на лидерите да намират компромиси.

  Източник: frognews

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания