Актуално

На фокус

Емануела: Нека родителите не обвиняват фолк певиците, че детето им иска да си сложи гърди

Емануела: Нека родителите не обвиняват фолк певиците, че детето им иска да си сложи гърди

30.01.2023

Втори Фронт

206


Емануела открехна вратата на личния си живот и разкри една неподозирана страна за себе си. Хитовата изпълнителка разказа как се е решила да се занимава с пеене и защо представителките на този жанр са набеждавани, че развращават младото поколение.

“Всяко едно 18-годишно момиче иска за абитуриентския си бал от родителите да й подарят цици. Аз бях по-голяма като си сложих моите. Моят баща не ми ги подари за бала. Всяка жена иска да изглежда добре и когато някое момиче си сложи силикон, се появяват коментари: “Ето, това е чалгията”. Няма по какъв друг начин да оправдаят това, че не са успели да възпитат детето си по друг начин. Защо аз да съм виновен, като може друг да е виновен. Аз не съм сбъркала при възпитанието на децата си. Нека останалите родители не обвиняват фолк певиците, че детето им иска да си сложи гърди. Това е вид оправдание” – гневи се изпълнителката пред “Блиц” в светския подкаст “Не съм такъв човек”.

Емануела дава пример със световни звезди и тяхното сценично поведение, което се приема за нещо нормално и няма негативни коментари.

“Оплюваме нашите певици, а в същото време отиват на концерт на Бионсе, която е по-пищна жена, сложила се в едно прилепнало боди и припадат колко секси е. Ако аз или някоя моя колежка излезе по този начин и е с 20 кг повече, ще кажат: “Тази е дебела, с целулит, грозна. Даже се въртеше един колаж на една моя снимка с шампанско и на Риана с бира. Понеже е Риана и сме чуждопоклонници я възхваляваме, а ако аз се появя някъде и пия бира ще кажат, че съм селянка и съм ударила дъното. Трябва първо да се научим да уважаваме нацията. Но не знам дали има такъв вариант да се случи въобще някога”, коментира още изпълнителката на “Гледай ме на снимка” – категорична е хитовата изпълнителка.

Източник: signal.bg

Свързани статии