Актуално

На фокус

Елитът мрази народа, ето вижте! (СНИМКИ)

Елитът мрази народа, ето вижте! (СНИМКИ)

24.06.2022

Втори Фронт

6258


Елитът у нас, т.нар. интелигенция, ненавижда българския народ. 

Това проличава от най-обикновени постове в социалната мрежа. 

Ето вижте публикацията на писателя и издател Захари Карабашлиев, публикуваме го без никаква редакция:

Това, което видях с очите си на площада преди 2 дни бяха 2 Българии. Едната беше на “мнозинството”. Тя бе и по-малобройната. Докарана с “рейсове”, тя яде сандвичи с лютеница, игра хоро, а после остави кочина след себе си.
По-многобройната бяхме, ние останалите, дошли с деца, приятели, колеги, но и с ясното съзнание, че сме Малцинство. 
Между едната България и другата зее бездна. Но всеки един участник в тези две Българии има право на глас. И гласът на един собственик на компания, на един учил в чужбина инженер, или преуморен лекар, на един компютърен специалист, един учител по математика, или докторант тежи точно толкова, колкото и гласът на един полуграмотен безделник.  
Ако в някакво бъдеще и по силата на някакво божествено чудо се яви отнякъде политическа фигура, която да съумее да свърже (дори само временно) като с въжен мост интересите на тези две Българии, ще спечелим всички. Но това е свръх-задача. 
А дотогава? 
Дотогава онази България с рейсовете ще осигурява по закон достатъчно количество тела в Парламента, те ще натискат бутони и ще обслужват зли невидими сили, докато тя играе хоро. А след това, може и потоп. Ако не потоп, то със сигурност кочина. 

 

Интелектуалците би трябвало да са близо до хората, като по-знаещи да споделят знанията си, да възпитават, да вдъхновяват, а не да подклаждат омраза... 

Когато "лидерите на мнение" се отнасят с погнуса, какво очакваме да се случи с държавата?

Свързани статии