Актуално

На фокус

Е, не, не може така да се лъже, за Борисов иде реч

Е, не, не може така да се лъже, за Борисов иде реч

01.01.2021

Илиан Василев

4555


Е, не, не може така да се лъже, за Борисов иде реч.

Докато Вучич открива Турски поток в Сърбия, което означава че и у нас и реално потича руски газ през България, и обявя по -ниска цена на природния газ на вход Сърбия, с близо 10 процента под цената на вход България – големи майстори в преговорите са нашите, няма що!?.

Лъже, защото на Неа Месемврия – точката през която минава азерския газ в Гърция, преди да стигне границата с България, днес има блокаж и никакъв газ не минава.
От резервираните капацитети на интерконектора, Булгаргаз просто го няма. Лъжат яко. Ще публикувам точни данни, само ще спестя имената на фирмите.

Ще пиша по-подробно, но това е скандал. Нула, зиро азерски газ няма да потече днес.
Няма журналисти, които да питат.
Истината е пунтамара диверсификация само с руски газ. Да бяха казали нещо и за формулата на цената за азерския газ.
Това че Балкански поток бил българската държавна собственост е пак пунтамара, защото цялата тръба и всички активи са заложени срещу приходите и дълга от над 3 милиарда лева. И ако няма приходи, както е ясно че няма да ги има какво правим?

Камарата на представители на САЩ преодоля ветото на Тръмп срещу NDDA. Сената тази седмица също ще преодолее. И тогава – санкциите са неотменими.
Тепърва ще става жежко.
А сега Честита Нова Година! Щом от 1 януари Борисов стартира с пропагандата представете си каква година ще бъде. Не го подценявайте и се гответе за жестока битка. Всичко или нищо.

Защо не огранизира публичен дебат по Балкански поток и „диверсификацията“ и там да дойде лично, и да вземе и шефовете на Булгартрансгаз и Булгаргаз? Нали е уверен?
За това си организират селфи клипчета „от джипката“ с пропаганда. Преди имаше тук таме някои верни неща, днес процента на лъжите скочи до тавана.

Свързани статии