Актуално

На фокус

Джулката: Плюят ме стари жени, които не могат да имат деца

Джулката: Плюят ме стари жени, които не могат да имат деца

16.09.2022

Втори фронт

772


Джулиана Гани публикува свое стори, в което сподели, че благодари на последователите си за милите думи и куража, след като съобщи, че ще става майка за втори път. Мис Силикон допълни: “Естествено тук таме се намираше по някой хейтър, но се оказа, че това са предимно или застаряващи жени, които няма как вече да имат деца или нямат, или пък жени с репродуктивни проблеми недай си боже. 

Така че искам да кажа, че по-скоро не бих отвърнала на вашия хейт, а ми е жал. И на Кръстовден наистина ще се помоля за вас - да нямате тези проблеми, които имате и да не ви изоставят. Не казвам, че аз, когато изоставям някой това е по-хубаво, но все пак отхвърлените жени и тези с проблемите са най-злобни.”

Джулиана Гани и тогавашният ѝ съпруг Илиян Найденов се разделиха по изключително скандален начин, преди по-малко от година. Тогава изтекоха шокиращи записи, в които Джулката разкри, че предпочита да даде сина си Давид в интернат, отколкото да го остави с баща му. Тогава тя дори сподели, че е млада и хубава и ще си роди друго дете след 4-5 години, но явно избърза.

За връзката на Гани с настоящия ѝ партньор полицаят Теодор се заговори в началото на февруари, а ето че двамата вече са на път да станат родители. “Познаваш пича едва от почти година и вече имаш дете от него?! Аз ли съм старомодна и не бързам или…” - написа една от последователките на Джулката.

 

   Източник: hotnews

Свързани статии