Актуално

На фокус

Джино гушна първо дете

Джино гушна първо дете

25.01.2023

Втори фронт

386


Риалити героят още мината година обяви, че чака дете от приятелката си лекарка Кристиана Канева. Това е първи наследник и за двамата. Бившият на Джена живее с красивата докторка от години, но едва сега влюбените гушкат бебе. Сватба ще има, но след като се роди бебето. Бианкалана, който е роден с името Гино Ташев, мислеше за брак от самото начало на връзката им, но изчакваше и Канева да узрее за семейство
 

„Срещнахме се за първи път в болницата. Бях й пациент. След това постъпих пак „по спешност” – престорих се на болен, но обърках отделението и трябваше да мисля други идеи, за да я видя отново. Тя ме спечели с нейната невинност, красота и честност. При мен беше любов от пръв поглед, но не исках да бъда прекалено напорист, за да не я уплаша. Оставих нещата между нас да се развият естествено. Спокойно мога да заявя, че тя е жената на живота ми. Емоциите, които някога съм изпитвал към други в миналото, бледнеят пред това, което имам с нея”, разказвал е двукратният победител от „ВИП Брадър”.

През 2016 г. Джино преживя тежка катастрофа с мотор и още се бори с последиците от нея, защото не може да движи крака си нормално. Той е преминал през над 20 операции на крайника.

   Източник: hotnews

Свързани статии