Актуално

На фокус

Джамбазки: България не е турски вилает. България е независима суверенна държава.

Джамбазки: България не е турски вилает. България е независима суверенна държава.

26.10.2021

Втори Фронт

2147


Ангел Джамбазки:

В социалните мрежи отново циркулира скандална агитация на турски език. А в публикации в редица медии в южната ни съседка се говори за турски кандидат на българските президентски избори. По този начин Турция налага в публичното пространство своя кандидат за президент. Една и съща гледка всеки път по избори, уважаеми. 
 

Антибългарската Ердоганова партия ДПС смята, че на нея това ѝ е позволено. Тези хора, освен че демонстрират наглост и безочие, без капка свян за пореден път си позволяват да нарушават и българската Конституция, и Изборния кодекс. Няма нужда от по-категорично доказателство, че те работят само и единствено за турските интереси и са подчинени на диктатора Ердоган.
‼️Има обаче едно огромно „но”. България не е турски вилает. България е независима суверенна държава. А официалният език в страната ни е българският. И всеки, който си позволи да не зачита тези факти, подлежи на незабавно порицание, наказание и измитане от политическия живот. Защото е национален предател. 
 

Това е поредната подигравка към законите на страната ни и ние от ВМРО отново няма да останем безучастни. Трябва остър отпор на наглите прояви на ДПС с използването на турски език за агитация. И това трябва ясно да се демонстрира от всяка една политическа сила, която претендира, че ще защитава интересите на България. Защото чуждите интереси вече всички знаем кой ги защитава. Този кандидат за президент със сигурност не е български, той е кандидат-президент с друга родина, чийто дом е Анкара.

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания